Aanmeldformulier

Aanmelden nieuwe cliënt(en) BilancioBudget rayon Rijnmond

Om u zelf of iemand anders aan te melden als nieuwe cliënt van BilancioBudget rayon Rijnmond, vult u allereerst zo volledig mogelijk een aanmeldformulier in.

Er is een PDF aanmeldformulier. Dit PDF formulier kunt u downloaden, uitprinten en invullen. Na invullen kunt u het formulier scannen en mailen of anders afgeven of opsturen naar ons kantoor (Maaswijkweg 7E, 3203 LG Spijkenisse).

Aandachtspunten voordat u een formulier gaat invullen

Voordat u een formulier gaat invullen graag nog even aandacht voor de volgende zaken:

  1. Alleen volledig ingevulde formulieren (kunnen) worden verwerkt. Invullen geeft niet de garantie dat u of degene die u aanmeldt cliënt zal worden.
  2. Indien u reeds onder bewind staat van een beschermingsbewindvoerder, dient u eerst toestemming te vragen aan uw huidige bewindvoerder of u wel mag overstappen. Regel dit van tevoren, dat voorkomt de teleurstelling als wij u moeten melden dat uw huidige bewindvoerder geen toestemming geeft.
  3. Ervan uitgaande dat u onder bewind kan en mag komen van ons kantoor, volgt er na beoordeling van het formulier een kennismakingsgesprek en een tekenafspraak. Pas daarna wordt uw verzoek doorgestuurd naar de Rechtbank.
  4. Gegeven de doorlooptijden bij de Rechtbank, moet u rekenen op ruim 2 maanden doorlooptijd voordat een nieuwe cliënt daadwerkelijk onder Beschermingsbewind staat. En pas na het uitspreken van het Bewind kunnen wij daadwerkelijk voor u aan de slag gaan en ook dan duurt het vaak nog maanden voordat er echt sprake is van een stabiel dossier.

Digitaal aanmeldformulier nieuwe cliënt(en) BilancioBudget rayon Rijnmond

Het digitale aanmeldformulier voor nieuwe cliënten is vooralsnog verwijderd van deze website. Gebruik a.u.b. het PDF aanmeldformulier.